Etter flere år utenfor arbeidslivet er Lars G. Snare endelig tilbake igjen der han trives best – i bilbransjen.
I august 2017 ble Lars tilbudt praksis hos Kongsvinger Auto via Nav, noe han tok imot med stor glede. Med lang erfaring fra bransjen både som mekaniker og leder, ønsket han seg tilbake hit. Etter en god kartlegging av helseutfordringer og veiledning fra Bent Jonassen hos Eskoleia AS, startet han opp forsiktig i 20-25% stilling. For en som gjerne vil jobbe mye var det utfordrende å klare å lytte til kroppen og “bremse mer enn han gasset”. Nå jobber Lars 40% og ser at dette er helt riktig arbeidsmengde i forhold til å kunne fungere både på jobb og i fritiden som familiefar.
Lars setter trivsel høyt, og han følte umiddelbart at han passet inn hos Kongsvinger Auto. I sitt daglige arbeid har han kontroll på hele kundeporteføljen, og han innkaller til service, EU-kontroll, hjulskift osv. Han har også ansvaret for å vedlikeholde kundedatabasen til bedriften.
Daglig leder hos Kongsvinger Auto, Kim Andre Fremming syns det er kjempemoro å se hvor bra Lars fungerer i jobben, og understreker at de som bedrift streber etter å være inkluderende og å gi mennesker en ny sjanse. Han fremhever Lars’ engasjement og motivasjon i jobben han gjør, og er derfor veldig fornøyd med å ha fått ham fast ansatt som servicekoordinator i 40% stilling.
Både Lars og Kim Andre forteller at de syns dette har vært et flott opplegg fra Nav og Eskoelais side, og de roser veileder Bent Jonassen hos Eskoleia, som har vært tilgjengelig for dem begge når de har hatt behov for bistand.
Vi gleder oss sammen med både Lars og Kongsvinger Auto, og ønsker alle lykke til videre.